Specijalizacija u Berlinu | Smile Studio
18554
post-template-default,single,single-post,postid-18554,single-format-standard,bridge-core-2.5.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-24.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Specijalizacija u Berlinu

Tehnologija i znanje u implantologiji i dentalnoj medicini napreduju velikom brzinom. Ulaganje u znanje i praćenje najnovijih postupaka i tehnologija osiguravaju bolju kvalitetu usluge, manje boli, sigurnije i učinkovitije postupke i terapije za pacijente.

Dr. Damir Mikšić nedavno je uspješno završio specijalizaciju u jednoj od najpoznatijih europskih sveučilišnih bolnica Charité u Berlinu i s time stekao titulu specijalista regeneracije u dentalnoj implantologiji i parodontologiji.

Specijalizacija je obuhvatila najnovije pristupe pri zahvatima u implantologiji kao i onima vezanim za nadograđivanje i rekonstrukciju kosti te potpornog tkiva zuba.

Što to znači za naše pacijente?

Najnovije procedure u implantologiji i oralnoj kirurgiji za pacijente donose manju postoperativnu bolnost i nelagode nakon zahvata. Također, zahvati su sigurniji, a šanse za uspjeh terapije povećane.

dr. Damir Mikšić - diploma