KONKURENTNE CIJENE

JAMSTVO KVALITETE MATERIJALA I RADA

KONKURENTNE CIJENE

JAMSTVO KVALITETE MATERIJALA I RADA

CJENIK I JAMSTVO

Transparentne cijene i pouzdano jamstvo

Smile studio poznat je po umjerenim cijenama i kvaliteti usluge. Obzirom da je cijena je važan faktor kod odabira stomatološke ordinacije, u nastavku vam dajemo cjenik pojedinačnih stomatoloških usluga te jamstvo na materijale i naš rad.
Ako vam je potreban složeniji zahvat, krajnju je cijenu terapije moguće dati tek nakon detaljne analize konkretnog problema. Stoga nam pošaljite upit ili se naručite na prvi pregled. Analize, pregled, prijedlog terapije i izrada detaljne financijske ponude potpuno su besplatni.

CJENIK POJEDINAČNIH STOMATOLOŠKIH USLUGA

Cijene pojedinačnih dentalnih tretmana

Cijene stomatoloških usluga trenutno su dostupne samo na upit. Garantiramo povoljne cijene stoga nas slobodno kontaktirajte :)

Načini plaćanja

Plaćati možete gotovinom te Visa, Maestro, MasterCard i American Express karticama. Za veće radove postoji mogućnost ostvarivanja dodatnog popusta.

smile studio nacini placanja

Dinamika plaćanja

Plaćanje se vrši prema fazama terapije ili prema dogovoru.

Dugotrajno jamstvo na naš rad i materijale obvezuje nas da svojim znanjem i iskustvom, uz pomoć najnovijih tehnologija, pacijentima pružimo vrhunsku stomatološku uslugu te osjećaj povjerenja i sigurnosti. Iskrena nam je želja postići potpuno zadovoljstvo naših pacijenata, kako za vrijeme terapije tako i u godinama koje slijede.

Jamstvo vrijedi za sve radove koji su u potpunosti obavili doktori stomatologije u Smile studiu kao i za radove ovlaštenog zubotehničkog laboratorija. Ukoliko se utvrdi da završeni rad ne odgovara propisanim zakonima struke, a uzrokovan je greškom laboratorija ili doktora stomatologije, ordinacija se obvezuje popraviti ili po potrebi ponoviti rad o svom trošku.

Jamstvo ne vrijedi ukoliko pacijent ne održava ili loše održava oralnu higijenu, ne pridržava se liječničkih uputa, ne dolazi na redovite kontrole (najmanje dva puta godišnje) te nepropisno čuva, čisti ili nepravilno koristi protezu.
Također, jamstvo ne vrijedi u slučaju povlačenja zubnog mesa i resorpcije kosti uzrokovanog upalom ili je pacijent obolio, odnosno nalazi se na terapiji koja svojim sistemskim djelovanjem uzrokuje i promjene u usnoj šupljini, poput dijabetesa, terapije zračenjem ili kemoterapije.

Trajanje jamstva

Fiksni radovi
· Krunice i mostovi 5 godina
· Estetski kompozitni ispuni 3 godine

Proteze
· Metal skeletirana proteza 3 godine
· Akrilatna proteza 1 godina

Implantati, strukturalni elementi (implantat i suprastruktura)
· Nobel Biocare doživotno
· Alpha Bio 10 godina
· Ostali proizvođači 5 godina

POŠALJITE UPIT ILI NAS NAZOVITE NA +385 (0)51 678 678 ILI 678 679

ŠTO KAŽU NAŠI PACIJENTI

5.0
212 reviews
facebook logogoogle logo
5
209
4
0
3
0
2
1
1
2

JAVITE NAM SE VAŠIM PITANJIMA

Pošaljite nam panoramsku sliku zuba ili osmijeha

File(s) size limit is 20MB.

Pristajem na politiku privatnosti Smile studia.