VRATITE VRIJEME UNAZAD!

IZGLEDAJTE I OSJEĆAJTE SE MLAĐE

VRATITE VRIJEME UNAZAD!

IZGLEDAJTE I OSJEĆAJTE SE MLAĐE

HIJALURONSKI FILERI ZA LICE
BEZ BORA i PUNE USNE

Hijaluronska kiselina sastavni je dio naše kože koju čini glatkom i napetom.

Kako starimo udio hijalurona sve se više smanjuje i naša koža gubi elastičnost uslijed čega počinjemo primjećivati nastanak bora.

Jednostavnim, brzim i bezbolnim tretmanom hijaluronskim filerima vraćamo koži mladenački izgled popunjavanjem bora i korigiranjem kontura lica.

Hijaluronski filerima naglasite ljepotu svog osmijeha uz korekciju i popunjavanje usana.

ZAŠTO BAŠ DR. IVONA Paravić

Dr. Paravić poznati je stručnjak u polju estetske medicine sa velikim iskustvom i širokim znanjem iza sebe.

Spojila nas je zajednička želja da pacijentima dajemo samo izvrsne rezultate, a iza sebe ostavljamo zadovoljne klijente koji će privući komplimente sa svih strana zbog naočigled mladolikog izgleda.

Dr. Paravić njeguje princip rada kojime želi zadržati maksimalno prirodan izgled svojih klijenata, kako bi istaknula njihovu ljepotu i izbjegla radikalne promjene na licu.

Dr. Ivona Paravić

Edukacija

Dr. Ivona Marčelja Paravić dr.med, MBCAM, diplomirala je 2008. na Medicinskom fakultetu sveučilišta u Rijeci, smjer opće medicine.

Nakon kratkog radnog iskustva u Hrvatskoj seli u Ujedinjeno kraljevstvo gdje nastavlja rad na bolničko hitnom traktu u Londonu. U međuvremenu završava edukaciju za Advanced Life Support instruktora.

Njena karijera nastavlja se u polju kirurgije najprije na odjelu urologije te potom odjelu ginekologije i posredništva u vrhunskim Londonskim bolnicama Guys Hospital i St. Thomas s Hospital, London.

2016. započinje samostalnu karijeru te otvara Estetsku kliniku Marelle Aesthetics, u zapadnom dijelu Londona (Twicknham). Nakon nekoliko godina postaje edukator na estetskoj akademiji – Medical Aesthetics Training Academy (MATA), Harley Street, London. Član je General Medical Council, British College of Aesthetic Medicine, Aestethics Complications Expert group (ACE) i Complications in Medical Aestethics Collaborative (CMAC).

Puni je član British Collage of Aesthetics Medicine gdje 2021 nakon polaganja stručnog ispita, stječe titulu MBCAM. Redoviti je posjetioc svjetskih kongresa kao što su FACE, IAPCAM, CCR Expo, BCAM, TAMC, ACE i Aesthetic Medicine Conference.

Istaknuti certifikati Dr. Ivone Paravić

Imate pitanja! Nazovite nas na +385 (0)51 678 678 ili +385 (0)51 678 679 ili se javite za besplatne konzultacije!

PROCES HIJALURONSKE TERAPIJE

Dr. Ivona u suradnji sa ordinacijom Smile Studio nudi izglađivanje bora i pune usne!

1.Korak Kontaktirajte nas


1. Korak

Kontaktirajte nas

Kada odlučite da je zahvat hijaluronskim filerima idelano rješenje za vas, ispunite kontakt formular na kraju web stranice ili nam se javite telefonom ili emailom.

Pročitaj više

Kada odlučite da je zahvat hijaluronskim filerima idelano rješenje za vas, ispunite kontakt formular na kraju web stranice ili nam se javite telefonom ili emailom. Kontaktirat ćemo vas u kratkom roku i dogovorite besplatne, ali obavezne konzultacije prije zahvata.

2.Korak Besplatne konzultacije


2. Korak

Besplatne konzultacije

Prije bilo kakvog zahvata, želimo sa vamo proći kroz cijeli proces terapije. Tako ćemo u ovom koraku definirati konkretnu terapiju, odgovoriti na sva vaša pitanja i kreirati ponudu za vas.

Prije bilo kakvog zahvata, želimo sa vamo proći kroz cijeli proces terapije. Tako ćemo u ovom koraku definirati konkretnu terapiju, odgovoriti na sva vaša pitanja i kreirati ponudu za vas.

3.Korak Hijaluronska terapija


3. Korak

Hijaluronska terapija

U posljednjem koraku dolazite kod nas u ordinaciju u dogovorenom terminu. Cijeli zahvat traje vrlo kratko. Nakon 30ak minuta vas puštamo doma sa kratkim uputama za brz oporavak. Spremni ste predstaviti svoje mlađe ja svijetu.

U posljednjem koraku dolazite kod nas u ordinaciju u dogovorenom terminu. Cijeli zahvat traje vrlo kratko. Nakon 30ak minuta vas puštamo doma sa kratkim uputama za brz oporavak. Spremni ste predstaviti svoje mlađe ja svijetu.

REZULTATI

Zadovoljstvo pacijenata nam je na 1 mjestu! 99% zadovoljnih pacijenata potvrđuje profesionalni pristup, otvorenu komunikaciju i vrhunske rezultate. Kliknite na sliku ispod ukoliko želite vidjeti rezultate hijaluronskog tretmana:

Samo najbolje za vas!

U Smile studiu uvijek osluškujemo preporuke vrhunskih stručnjaka i radimo samo sa najboljim brendovima.

Dr. Ivona Paravić preporuča Alergan- Juvederm Vycross hijaloronske filere.

Alergan je američka farmaceutska kompanija čiji proizvodi su svrstani u sam vrh estetske medicine.

Fileri iz kolekcije  Vycross proizvedeni su pomoću Allerganove VYCROSS tehnologije koja omogućuje umrežavanje molekula hijaluronske kiseline za učinkovitiji filer sa nižom dozom hijaluronske kiseline.

Bez kompromisa kada je kvaliteta u pitanju

ŠTO MORAMO ZNATI

First

Zahvat ubrizgavanja hijaluronskog filera odrađuje se uz lokalni anestetik koji će umanjiti potencijalnu bol.

Nakon tretmana hijaluronskim dermalnim filerima moguća je pojava crvenila, podljeva, otoka ili osjetljivosti na mjestu ubrizgavanja filera. Crvenilo obično nestaje nakon nekoliko sati, dok otok i podljev najčešće nestaju za nekoliko dana.

Nakon tretmana preporuča se izbjegavanje izlaganja suncu, odlaska u saunu i solarij te pritiskanje dijela lica koje je tretirano.

Tretman hijaluronskim filerima u pravilu je učinkovit od 6-12 mjeseci, ali sa samo još jednim dodatnim tretmanom učinak se produljuje čak do narednih 18 mjeseci. Za produženje učinka tretmana usana potrebno je napraviti sljedeći tretman unutar šest mjeseci od prvog tretmana.

Hijaluronski dermalni fileri posljednjih su deset godina postali zlatni standard kada je riječ o popunjavanju bora lica i njegovoj revitalizaciji. Nekoliko je razloga velikog porasta popularnosti filera, a to su njihova kompatibilnost i biološka razgradnja u koži, jednostavnost primjene i brzina zahvata te neposredno vidljivi rezultati. Također, primjena hijaluronskog filera ni na koji način ne remeti mimiku i izgled lica.

Hijaluronski filer je kristalno čisti gel koji se injektira u samu kožu (u nekim slučajevima i tik pod kožu) u vrlo malim količinama kako bi obnovio njezinu punoću i strukturu. Sastavom je vrlo sličan hijaluronskoj kiselini koja se nalazi u ljudskom tijelu. Nije životinjskog podrijetla što znači da je rizik od alergijskih ili hipersenzitivnih reakcija minimalan.

Hijaluronskim filerom najčešće se popunjavanju već formirane bore i nabori u cilju pomlađivanja, iako se primjena proširila i na vrlo mlade osobe (od 25 godina starosti na više) kao prevencija nastanka bora. Također ga koristimo za povećanje usana i oblikovanja kontura lica.

Najčešće područja korištenja su nazolabijalne brazde (od korijena nosa do kuta usana), glabelarne linije (između obrva), bore oko usta i očiju, no može se koristiti i za druga područja.

CJENIK

Za sve prijavljene na besplatne konzultacije do 23.03 nudimo 10% popusta na ispod navedene cijene

Dermalni fileriCijena
Juvederm Volux 1 ml2.900,00 Kn
Juvederm Voluma 1 ml2.900,00 Kn
Juvederm Volift 1 ml2.900,00 Kn
Juvederm Volbella 1 ml2.900,00 Kn
Juvederm Volite 1 ml2.900,00 Kn

Rezervirajte besplatne konzultacije za tretman dermalnim filerima i vistabel terapijom.

JAVITE SE ZA BESPLATAN PRVI PREGLED!

Pristajem na politiku privatnosti u uvjete korištenja

Rezervirajte besplatne konzultacije za tretman dermalnim filerima i vistabel terapijom.

Dr. Paravić će nas posjetiti u Smile Studio ordinaciji 25. i 26. svibnja.