Loader
Izglađivanje bora / Hijaluronski fileri | Smile Studio
15375
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15375,bridge-core-2.5.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-24.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

IZGLAĐIVANJE BORA HIJALURONSKIM FILERIMA

Hijaluronska kiselina je sastavni dio kože, a njen nedostatak dovodi do formiranja bora i nezadovoljavajuće estetike lica. Količina koja se nalazi u koži s godinama se smanjuje no moguće ju je nadoknaditi unosom umjetnog hijalurona. Jednostavnim i brzim tretmanom hijaluronskim filerom možete vratiti svježinu i mladalački izgled svojoj koži, povećati punoću usana ili preoblikovati konture lica. Uz trenutno vidljive rezultate!
Što možemo postići tretmanom hijaluronskim filerom?

Hijaluronskim filerom najčešće se popunjavanju već formirane bore i nabori u cilju pomlađivanja, iako se primjena proširila i na vrlo mlade osobe (od 25 godina starosti na više), kao prevencija nastanka bora. Također ga koristimo za povećanje usana i oblikovanja kontura lica.

Najčešće područja korištenja su nazolabijalne brazde (od korijena nosa do kuta usana), glabelarne linije (između obrva), bore oko usta i očiju, no može se koristiti i za druga područja.

Što je hijaluronski dermalni filer?

Hijaluronski dermalni fileri posljednjih su deset godina postali zlatni standard kada je riječ o popunjavanju bora lica i njegovoj revitalizaciji. Nekoliko je razloga velikog porasta popularnosti filera, a to su njihova kompatibilnost i biološka razgradnja u koži, jednostavnost primjene i brzina zahvata te neposredno vidljivi rezultati. Također, primjena hijaluronskog filera ni na koji način ne remeti mimiku i izgled lica.

Hijaluronski filer je kristalno čisti gel koji se injektira u samu kožu (u nekim slučajevima i tik pod kožu) u vrlo malim količinama kako bi obnovio njezinu punoću i strukturu. Sastavom je vrlo sličan hijaluronskoj kiselini koja se nalazi u ljudskom tijelu. Nije životinjskog podrijetla što znači da je rizik od alergijskih ili hipersenzitivnih reakcija minimalan.

Koliko je trajan učinak tretmana?

Tretman hijaluronskim filerima u pravilu je učinkovit od 6-12 mjeseci, ali sa samo još jednim tretmanom učinak proizvoda produljuje se čak do narednih 18 mjeseci. Za produženje učinka tretmana usana potrebno je napraviti sljedeći tretman unutar šest mjeseci.

Ima li tretman nuspojava?

Nakon tretmana hijaluronskim dermalnim filerima moguća je pojava crvenila, podljeva, otoka ili osjetljivosti na mjestu ubrizgavanja filera. Crvenilo nestaje obično nekoliko sati, dok otok i podljev najčešće nestaju za nekoliko dana.

Nakon tretmana preporuča se izbjegavanje izlaganja suncu, odlaska u saunu i solarij te pritiskanje dijela lica koje je tretirano.

Kolika je cijena tretmana?

U Smile studiu koristimo Restylan filere www.restylane.com jednog od najpoznatijih proizvođača filera na svijetu. Cijena filera je 300 kn za 0.1 ml, a ukupna cijena tretmana ovisi o količini korištenog filera.

POŠALJITE UPIT ILI NAS NAZOVITE NA +385 (0)51 678 678 ILI 678 679