Rijeka
IZBJELJIVANJE ZUBI

Savršen osmijeh za prvi dojam koji se pamti

Rijeka
IZBJELJIVANJE ZUBI

Savršen osmijeh za prvi dojam koji se pamti

Zašto zubi gube boju?

Uzroci gubitka bijeline vaših zubi mogu biti svakodnevne navike ili problemi sa bolestima zubi.
Promjena boje može zahvatiti sve ili samo jedan zub, te biti izražena kao gubitak bjeline svih zubi ili pojave mrlja na pojedinim zubima.

Međutim, zašto biste skrivali svoje zube kada možete imati blistavi hollywoodski osmijeh i smijati se sa samopouzdanjem u vrlo kratkom vremenu?

U Smile Studiu nudimo profesionalno izbjeljivanje zubi uz pomoć najsuvremenijih metoda.
Nakon pregleda zubi zajedno ćemo odlučiti koja metoda izbjeljivanja odgovara upravo vama i kako doći do željenog rezultata.

Izjeljivanje zubi o Smile Studiu je sigurno, bezbolno i učinkovito :)

BLISTAVO BIJELI ZUBI

Usporedba rezultata nakon zahvata

Povucite

Možemo vam pomoći! Nazovite nas na +385 (0)51 678 678 ili +385 (0)51 678 679 ili nam pošaljite upit!

1. korak

Kontakt

Obratite nam se telefonom ili nas kontaktirajte e-mailom kako bismo rezervirali vaš prvi besplatni pregled.

2. korak

Konzultacije i dogovor

Na prvom terminu obaviti ćemo detaljni pregled zubi i upoznati se s vašim željama i očekivanjima. Savjetovati ćemo vam najučinkovitiju metodu za izbjeljivanje vaših zubi te napraviti detaljnu ponudu. Ukoliko vam ponuda odgovara, rezervirati ćemo termin za izbjeljivanje zubi.

3. korak

Izbjeljivanje

Ovisno o metodi koju smo izabrali za vas, rezervirati ćemo prvi slobodni termin koji vam odgovara i krenuti s procesom izbjeljivanja zubi. Terapija je bezbolna i sigurna, a rezultate ćete primijetiti već nakon prvog tretmana. Ovisno o stanju vaših zubi, dogovoriti ćemo dodatne termine kako bismo u kratkom vremenu došli do očekivanih i prvotno dogovorenih rezultata.

ŠTO MORAMO ZNATI

First

Sve ovisi o metodi i sredstvima koja se koriste.

Kućni pripravci, pogotovo oni koji sadrže abrazivna sredstva mogu ostaviti trajne štetne posljedice na zubima.

Preparati koji se mogu kupiti u ljekarnama su nešto sigurniji ali isto mogu ostaviti neželjene posljedice, osobito na zubnom mesu.

Preparate koje koristimo u ordinaciji su uz pravilnu upotrebu izrazito sigurni. Smile studio upotrebljava preparate poznatog američkog proizvođača Ultradent.

Nakon izbjeljivanja može se pojaviti osjetljivost, najviše na toplo-hladne podražaje. Kod nekih je ona izraženija, a neki uopće nemaju simptome. Za sve je zajeničko da osjetljivost nestaje vrlo brzo.

Postupak izbjeljivanja ne boli i klijenti ništa ne osjete. Eventualno se kod vrlo malog postotka ljudi javlja osjetljivost koja traje sekundu-dvije.

Par tjedana nakon izbjeljivanja trebali bi izbjegavati crnu kavu, tamne čajeve, crno vino, ciklu, špinat….uglavnom svu intenzivno obojanu hranu i piće.

Trajnost ovisi o nizu faktora, ali u pravilu efekt djelomično izblijedi nakon nekog vremena pa je poželjno ponavljati izbjeljivanje (svakih par godina) kako bi zadržali bijeli i lijepi osmijeh.

Efekt izbjeljivanja varira od čovjeka do čovjeka. U pravilu se po stomatološkom ključu boja dobije jedna nijansa svjetliji zubi. Ponekad se dobiju i dvije nijanse svjetliji zubi, a vrlo rijetko slabije od jedne nijanse.

Prilikom razgovora o mogućnostima izbjeljivanja uvijek s klijentom na ključu boja odredimo postojeću boju i koju boju možemo očekivati.

ŠTO KAŽU NAŠI PACIJENTI

5.0
207 reviews
facebook logogoogle logo
5
204
4
0
3
0
2
1
1
2

JAVITE NAM SE VAŠIM PITANJIMA

Dr. Paravić prima rezervacije za zahvate početkom 2023. u Smile Studio ordinaciji.

Dr. Paravić će nas posjetiti u Smile Studio ordinaciji početkom 2024-e godine.