Kontaktirajte nas

NARUČITE SE

Nakon što ispunite i pošaljete donji obrazac kontaktirati ćemo vas u najkraćem mogućem roku (obično unutar istog radnog dana) kako bi se dogovorili za točan termin vašeg dolaska.

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na +38551 678 678 ili +38551 678 679.

Zašto su nam potrebne informacije?

Informacije koje od vas tražimo pomažu nam da vam predložimo najbolje rješenje i napravimo ponudu prilagođenu vašim potrebama. Svi vaši osobni podaci su s nama sigurni i koristiti će se isključivo u gore spomenute svrhe.

Suglasnost i zaštita podataka

Slanjem e-poruka putem ovog obrasca prihvaćate da Smile Studio prikuplja vaše e-poruke u svrhu slanja ponude, dodatnih informacija i za interne potrebe. Više informacija o tome gdje i kako koristimo i čuvamo vaše osobne podatke možete pročitati na stranici “Zaštita podataka”.

Panoramska slika

Bez panoramske slike čeljusti ne možemo vam predložiti detaljnije rješenje i plan terapije. Možete se naručiti na besplatan prvi pregled u Smile studio gdje ćete dobiti plan terapije s financijskom ponudom.

Fotografije osmijeha

Da bi vam mogli predložiti rješenje i plan terapije za estetsku promjenu vaših zubi, potrebne su nam oštre fotografije vašeg sadašnjeg osmijeha iz dva kuta. Puno bi nam pomogle i fotografije vaših gornjih i donjih zubi (vidi primjer). Ili se možete naručiti na besplatan prvi pregled u Smile studio gdje ćete dobiti plan terapije s financijskom ponudom.

Dodajte slike

ŠTO KAŽU NAŠI PACIJENTI

5.0
207 reviews
facebook logogoogle logo
5
204
4
0
3
0
2
1
1
2

Dr. Paravić prima rezervacije za zahvate početkom 2023. u Smile Studio ordinaciji.

Rezerviraj svoje besplatne konzultacije ili termin u razdoblju od 21. do 24. svibnja već danas!