Loader
Kontakt | Smile Studio
14883
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14883,bridge-core-2.5.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-24.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Naručite se

Nakon što ispunite i pošaljete donji obrazac kontaktirati ćemo vas u najkraćem mogućem roku (obično unutar istog radnog dana) kako bi se dogovorili za točan termin vašeg dolaska.

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na +385 (0)51 678 678 ili 678 679

Pošaljite nam panoramsku sliku zuba ili osmijeha

File(s) size limit is 20MB.

Pristajem na politiku privatnosti Smile studia.
Zašto su nam potrebne informacije?

Informacije koje od vas tražimo pomažu nam da vam predložimo najbolje rješenje i napravimo ponudu prilagođenu vašim potrebama. Svi vaši osobni podaci su s nama sigurni i koristiti će se isključivo u gore spomenute svrhe.

Suglasnost i zaštita podataka

Slanjem e-poruka putem ovog obrasca prihvaćate da Smile Studio prikuplja vaše e-poruke u svrhu slanja ponude, dodatnih informacija i za interne potrebe. Više informacija o tome gdje i kako koristimo i čuvamo vaše osobne podatke možete pročitati na stranici “Zaštita podataka”.

Panoramska slika

Bez panoramske slike čeljusti ne možemo vam predložiti detaljnije rješenje i plan terapije. Možete se naručiti na besplatan prvi pregled u Smile studio gdje ćete dobiti plan terapije s financijskom ponudom.

Fotografije osmijeha

Da bi vam mogli predložiti rješenje i plan terapije za estetsku promjenu vaših zubi, potrebne su nam oštre fotografije vašeg sadašnjeg osmijeha iz dva kuta. Puno bi nam pomogle i fotografije vaših gornjih i donjih zubi (vidi primjer). Ili se možete naručiti na besplatan prvi pregled u Smile studio gdje ćete dobiti plan terapije s financijskom ponudom.