OSOBNI PRISTUP SVAKOM PACIJENTU

TIM STUČNJAKA I VRHUNSKA TEHNOLOGIJA

ZAŠTO SMILE STUDIO?

Osobni pristup svakom pacijentu

Svakom pacijentu posvećujemo svu potrebnu pažnju kako bi u potpunosti razumjeli želje vezane za budući novi osmijeh . Smatramo da se samo na ovaj način mogu pravilno donositi dijagnoze i imati fokus na plan stomatološke terapije. Također, svakom pacijentu posvećujemo dovoljno vremena kako bismo mu objasnili što ćemo, kako i zašto raditi . Naš cilj je pronaći rješenje koje je optimalno za svakog pacijenta.

Tim stručnjaka i vrhunska tehnologija

Svaki stomatolog u našem timu opredijelio se za specijalizaciju u jednom ili najviše dva područja stomatologije, što znači da će vaše probleme uvijek rješavati najkvalificiraniji liječnik. To je ujedno i razlog zašto smo u mogućnosti rješavati i najsloženije slučajeve, a najmodernija tehnologija i oprema pomaže nam da to činimo na bolji, brži i lakši način.

Bezbolno i antistresno iskustvo

Svi znamo da odlazak stomatologu može biti stresno iskustvo pa smo poduzeli sve da to ne bude tako. Ordinacija Smile studia dizajnirana je na način da vas maksimalno opusti.
Osobnim pristupom, bojama, glazbom i mirnom atmosferom nastojimo ugoditi svim vašim čulima. Želimo naglasiti da prilikom svih naših zahvata upotrebljavamo anesteziju što jamči potpuno bezbolne postupke

Prevencija je bolja od liječenja

Svi postupci koji se obavljaju uvijek imaju za cilj prevenciju, maksimalnu zaštitu i očuvanje vaših prirodnih zubi. Veliku pažnju posvećujemo edukaciji pacijenata kako bismo im pomogli u postizanju i održavanju zdravlja usne šupljine.

Blistav osmijeh za novi početak

Na kraju vaše posjete Smile studiu imati ćete novi osmijeh i novi doživljaj stomatologije. Dovoljno da krenete na nova životna putovanja s osmijehom na licu.

UPOZNAJTE NAŠ TIM

TEHNOLOGIJA

PRGF-Endoret – plazma bogata faktorima rasta

Što je PRGF-Endoret?

PRGF-Endoret ili plasma rich in growth factors u prijevodu na hrvatski znači: plazma bogata faktorima rasta. Naša krv sadrži faktore rasta koji sudjeluju u cijeljenju. Kada faktore rasta izoliramo i stavimo na mjesto kojem je potrebno cijeljenje, proces se znatno ubrzava. PRGF-Endoret tehnologija nam omogućava da iz male količine krvi izoliramo faktore rasta i upotrijebimo ih na točno određenom mjestu. Faktori rasta imaju bakteriostatsko djelovanje te sudjeluju u suzbijanju boli, a primjenjuju se u dermatologiji, traumatologiji, ortopediji, sportskoj medicini, estetskoj medicini i oftalmologiji. U stomatologiji se primjenjuju na području kirurgije, implantologije i parodontologije.

Postupak se sastoji u vađenju male količine krvi neposredno prije zahvata. Nakon vađenja, krv se centrifugira i razdvaja se plazma od crvenih i bijelih krvnih stanica. U plazmi se nalaze faktori rasta koji se izoliraju, aktiviraju i upotrebljavaju za ubrzano i kvalitetno cijeljenje mekih i tvrdih tkiva. Na taj način smanjujemo infekcije i izbjegavamo alergije.

Doktori stomatologije u Smile studiu certificirani su za korištenje PRGF-Endoret tehnologije od strane BTI Instituta (Vittoria-Gasteiz, Španjolska) te su educirani od najboljih predavača i istraživača.

Kada koristimo PRGF-Endoret tehnologiju?

U Smile studiu PRGF-Endoret tehnologiju koristimo:

· kod vađenja zuba – kad izvadimo zub, na mjestu gdje je bio zub ostaje „rupa“. Tu „rupu“ će nakon nekog vremena popuniti koštano tkivo, no uvijek dolazi do smanjivanja volumena kosti na tom mjestu što za posljedicu može imati nemogućnost postavljanja implantata i povučeno zubno meso. S faktorima rasta cijeljenje će biti brže i potpunije! Uz korištenje PRGF-Endoret rupa će se popuniti kvalitetnom kosti te neće doći do smanjivanja volumena ili će to smanjivanje biti znatno manje.
· kod ugradnje implantata ubrzavamo cijeljenje i ubrzavamo proces srastanja implantata te postižemo bolju kvalitetu kosti oko implantata. Površina implantata je na ovaj način bioaktivirana i spremna za bolje

Što to konkretno znači za naše pacijente?

· Možemo obnoviti kost i velikom brzinom obnoviti oštećeno tkivo.
· Spasiti one zube koje smo, prije negoli smo koristili PRGF-om, morali vaditi, jer drugog rješenja nije bilo.
· Ubrzati srastanje implantata i zaraštanje rana kod izvađenog zuba.

STERILIZACIJA I DEZINFEKCIJA

Sigurnost naših pacijenata, kao i samog osoblja ordinacije, za nas je imperativ

Kako bi svojim pacijentima omogućili najviši stupanj sigurnosti, u Smile studiu posebnu pažnju poklanjamo sterilizaciji i dezinfekciji. Koristeći autoklave B klase (Eschmann i Euronda) ispunjavamo najzahtjevnije kriterije sterilizacije i najstrože standarde Svjetske Zdravstvene Organizacije (WHO).

Za svakog pacijenta koristimo jednokratne nastavke za aspiratore, sisaljke, čašice, maske, rukavice, diskove za poliranje zuba, igle, injekcije, gaze, vaterolice…

Instrumentarij koje se ne može sterilizirati u autoklavu koristi se jednokratno te se nakon upotrebe baca. Nakon svakog pacijenta dezinficiraju se sve površine stomatološke stolice kao i druge radne površine odgovarajućim dezinfekcijskim sredstvima.

Time postižemo optimalne uvjete pri radu i mogućnost infekcije svodimo na minimum.

Za izradu cirkonijskih krunica i mostova upotrebljavamo CAD-CAM tehnologiju (Computer-aided design – Computer aided technology). Kompjutorski dizajn danas je najprecizniji način izrade krunica i mostova (proizvedenih od švedske tvrtke Nobel Biocare-Nobel Procera).

Za rentgenska snimanja koristimo Kodak RVG 6100, digitalnu radioviziografiju s najvećom rezolucijom na tržištu. Ovaj nam uređaj i njegova tehnologija omogućavaju da u trenutku imamo vašu rentgensku snimku na ekranu uz 90% manje zračenja od standardnih uređaja.

Ordinacija dentalne medicine Smile studio ima certifikate za ugradnju niza implantoloških sistema od kojih bi istaknuli svjetski poznate Nobel BiocareAstraTech i AlphaBio.
Ordinacija je vlasnik certifikata “Recommended clinic for Nobel Biocare implants”.

Koristimo biomaterijale (umjetna kost i membrane) švicarskih i njemačkih stručnjaka u tom polju, tvrtke Geistlich i Botiss.

Ordinacija ima međunarodni iTOP certifikat (individually Taught Oral Prophylaxis) za održavanje zdravlja usne šupljine i zuba, izdane od švicarske tvrtke Curaprox.

Za izradu ispuna i protetskih nadomjestaka upotrebljavamo samo visokokvalitetne materijale, proizvode GC-a (Japan), Ivoclar-a (Liechtenstein) i drugih vodećih svjetskih kompanija.

Za endodontsko liječenje koristimo Micro-mega sistem za strojnu endodonciju (Entran i Injet), a punjenje kanala izvodimo Soft-core vrućom gutaperkom.

ŠTO KAŽU NAŠI PACIJENTI

5.0
207 reviews
facebook logogoogle logo
5
204
4
0
3
0
2
1
1
2

POŠALJITE UPIT ILI NAS NAZOVITE NA +385 (0)51 678 678 ILI 678 679