NAŠ TIM

Upoznajte naš tim susretljivog i predanog osoblja predvođen vrhunskim stomatolozima s dugogodišnjim iskustvom.
Dr. Tamara Kovačević-Mikšić

Tamara Kovačević Mikšić, dr. stom.

Tamara Kovačević Mikšić, dr. stom., rođena je 1971. godine u Rijeci. Studij stomatologije završila je 1997. godine s visokim ocjenama. Nakon položenog državnog ispita i dobivanja licence upisuje magisterij na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu. Kontinuirano pohađa edukacijske seminare kako bi svojim pacijentima pružila prvorazrednu stomatološku uslugu. Nakon 4 godine rada u privatnoj stomatološkoj ordinaciji, otvara i vlastitu, 2003. godine. Članica je Hrvatske stomatološke komore.

Majka je dvoje djece, Mare i Dane. Bivša je hrvatska skijaška takmičarka, a sadašnja učiteljica skijanja. Rekreativno igra tenis. Govori engleski i talijanski.

Damir Mikšić, dr. stom.

Damir Mikšić, dr. stom., rođen je u Švicarskoj 1972. godine. Diplomirao je na studiju stomatologije u Rijeci 1997. godine s visokim ocjenama. Završetkom studija nastavio se educirati u zemlji inozemstvu (Rijeka, Zagreb, Milano, Beč, Berlin, Lisabon…), stječući znanje od svjetski priznatih profesora kao što su dr. Lindhe, dr. Dragoo, dr. Jovanovich, dr. Malo, dr. Anitua i mnogi drugi. Član je Hrvatske stomatološke komore, Hrvatskog društva za implantologiju. Vlasnik je licenci za niz implantoloških sustava od kojih bi istaknuli Astra Tech i Nobel Biocare. Nobel Biocare mu je kao jednom od rijetkih u Hrvatskoj dodijelio certifikat „recomended clinic for Nobel Biocare implants“.

Među prvima u Hrvatskoj stekao je licencu za PRGF tehnologiju.

Sa suprugom je vlasnik stomatološke ordinacije od 2003. Otac je dvjema curicama. Teniski je trener i bivši takmičar u prvoj hrvatskoj teniskoj ligi. U slobodno vrijeme bavi se biciklizmom. Govori engleski, talijanski i njemački.

Dr. Damir Mikšić
Dr.sc. Silvio Ferreri

Dr. sc. Silvio Ferreri, dr. stom. spec. ortodont

Dr. sc. Silvio Ferreri, specijalist ortodont, rođen je 1967. u Rijeci. Diplomirao na studiju stomatologije 1993., magistrirao 1996., a doktorirao 2002. godine. 1995. započinje sveučilišnu karijeru kao asistent na kolegiju Ortodoncija. Od 2005. godine pročelnik je Katedre za kliničku pedodonciju i zamjenik ravnatelja Stomatološke poliklinike Medicinskog fakulteta gdje vodi Odjel za ortodonciju. Od 2008. godine je vlasnik i direktor privatne specijalističke ortodontske ordinacije. Ortodonciju je specijalizirao 2004. godine, nakon trogodišnjeg programa specijalizacije pri Stomatološkom fakultetu u Zagrebu. Posjećuje razne edukativne centre u Europi i Americi.

Autor je brojnih publikacija u stručnim i znanstvenim časopisima, sudjelovao je na stotinjak stručnih skupova, često kao predavač. Član je raznih domaćih i međunarodnih strukovnih udruga. Osim hrvatskog, odlično vlada talijanskim i engleskim jezikom. U svojoj profesionalnoj karijeri prvenstveno se bavi ortodoncijom iako prati i usvaja napretke cjelovite stomatološke struke.

Mr. sc. Miljena Mia Girotto, dr. stom.

Mr. sc. Miljena Mia Girotto, dr. stom., stomatologiju je diplomirala 1996. godine na Studiju stomatologije Medicinskog fakulteta u Rijeci, a postdiplomski znanstveni stupanj Magistra znanosti stekla je na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu. Specijalizaciju iz parodontologije završila je 2005. godine na Klinici za parodontologiju Stomatološkog fakulteta u Zagrebu i Rijeci. Dvanaest godina je radila na Katedri za oralne bolesti u svojstvu asistenta na predmetu Parodontologija, držeći seminare, predavanja i vježbe studentima stomatologije dodiplomskog i poslijediplomskog studija. Kao specijalist parodontolog radila je u KBC-u Rijeka. 2008. godine završila je i „gIDE/UCLA Master program in Implant Dentistry“ na Sveučilištu u Kaliforniji, Los Angeles (UCLA).

Sa znanstvenim i stručnim radovima redovito sudjeluje na međunarodnim kongresima te drži predavanja i seminare u zemlji i inozemstvu. Uključena je u internacionalni program iTOP edukacije te je postigla status Top-level instruktora. Suosnivač je i dopredsjednik organizacije „Women Dentists Worldwide“ u Hrvatskoj. Također je urednik i autor u stomatološkom časopisu za pacijente „Smile“ te prevodi stručnu i znanstvenu literaturu.

Miljena Mia Girotto

Nikolina Mohorović, dr. med. dent.

Nikolina Mohorović, dr. med. dent. je rođena u Rijeci, odrasta u Labinu. Diplomirala je 2020. godine na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci, smjer dentalna medicina. Tijekom studiranja bila je demonstrator na Katedri za stomatološku protetiku i urednik stručnog studentskog lista Fissura. Radi i redovito se usavršava u svim poljima dentalne medicine.

Završila je ICDE training u Schaanu tvrtke Ivoclat i radne tečajeve kod svjetski priznatih doktora i specijalista kao što su dr. Cardoso Monteiro, dr. Dima, dr.Repetto-Bauckhage. Uz hrvatski, služi se engleskim i talijanskim jezikom. U slobodno vrijeme bavi se fotografijom.

Ivana Ilijić-dentalna asistentica

Ivana Ilijić
dentalna asistentica

Sanja Radojčić-dentalna asistentica

Sanja Radojčić
dentalna asistentica

Nina Raguzin-recepcija

Nina Raguzin
recepcija

Sara Mrkić-recepcija

Sara Mrkić
recepcija

ŠTO KAŽU NAŠI PACIJENTI

5.0
207 reviews
facebook logogoogle logo
5
204
4
0
3
0
2
1
1
2

POŠALJITE UPIT ILI NAS NAZOVITE NA +385 (0)51 678 678 ILI 678 679