ESTETSKI KOMPOZITNI ISPUNI

ŽELIMO DA SE SMIJETE ČESTO, GLASNO I OD SRCA.

Zamijenite stare amalgamske plombe kompozitnim ispunima

Kompozit je suvremeni materijal koji je u potpunosti izbacio tamni amalgam. Osim bijele boje i visokoestetskog izgleda, kompozit ima niz svojstava koja ga čine superiornijim u odnosu na amalgam: bolja mehanička svojstva, bolje rubno zatvaranje te manja potreba za brušenjem zuba. Osim toga, istraživanja su dokazala toksičnost amalgamskih ispuna, odnosno njegovih komponenti (živa, bakar, kositar, srebro) koje se metaboličkim putem ulaze vaše tijelo.

Toksičnost amalgama povezuje se s neurološkim i probavnim smetnjama, a moguće su i veze s Alzheimerovom i Parkinsonovom bolesti te multiplom skelerozom. Amalgamske plombe posebno su štetne za trudnice jer je dokazano da se živa taloži u bubrezima i jetri fetusa, a može biti prenesena i dojenjem.

Sačuvajte svoje zdravlje i uljepšajte osmijeh – postojeće amalgame zamjenite kompozitom!

BLISTAVO BIJELI ZUBI

Usporedba rezultata nakon zahvata

Povucite

Možemo vam pomoći! Nazovite nas na +385 (0)51 678 678 ili +385 (0)51 678 679 ili nam pošaljite upit!

1. korak

Kontakt

Obratite nam se telefonom ili nas kontaktirajte e-mailom kako bismo rezervirali vaš prvi besplatni pregled.

2. korak

Konzultacije i dogovor

Na prvom terminu obaviti ćemo detaljni pregled zubi i upoznati se s vašim željama i očekivanjima. Savjetovati ćemo vam najučinkovitiju metodu za izbjeljivanje vaših zubi te napraviti detaljnu ponudu. Ukoliko vam ponuda odgovara, rezervirati ćemo termin za izbjeljivanje zubi.

3. korak

Izbjeljivanje

Ovisno o metodi koju smo izabrali za vas, rezervirati ćemo prvi slobodni termin koji vam odgovara i krenuti s procesom izbjeljivanja zubi. Terapija je bezbolna i sigurna, a rezultate ćete primijetiti već nakon prvog tretmana. Ovisno o stanju vaših zubi, dogovoriti ćemo dodatne termine kako bismo u kratkom vremenu došli do očekivanih i prvotno dogovorenih rezultata.

ŠTO KAŽU NAŠI PACIJENTI

5.0
207 reviews
facebook logogoogle logo
5
204
4
0
3
0
2
1
1
2

JAVITE NAM SE VAŠIM PITANJIMA

Dr. Paravić prima rezervacije za zahvate početkom 2023. u Smile Studio ordinaciji.

Rezerviraj svoje besplatne konzultacije ili termin u razdoblju od 21. do 24. svibnja već danas!