Kontakt | Smile Studio
14883
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14883,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Naručite se

Nakon što ispunite i pošaljete donji obrazac kontaktirati ćemo vas u najkraćem mogućem roku (obično unutar istog radnog dana) kako bi se dogovorili za točan termin vašeg dolaska.

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na +385 (0)51 678 678 ili 678 679

Ime i prezime*

E-mail*

Telefon*

Godina rođenja

Razlog dolaska*

Opis problema i želje
Možete li detaljnije objasniti vaš problem? Imate li dodatnih problema poput bolova ili osjetljivosti zuba? Znate kako bi ste htjeli da vaš novi osmijeh izgleda?

Dodatna pitanja
Imate li nedoumica u vezi rješavanja vašeg problema, načina terapije, potrebnog vremena, načina plaćanja ili bilo čega drugog, slobodno nas pitajte.

Želim prijedlog rješenja s planom terapije i financijskom ponudom

Pošaljite nam panoramsku sliku zubiju (do 10 mb)

Pošaljite nam fotografije osmijeha (u jednoj datoteci kao .zip, ili .rar datoteku)

Zašto su nam potrebne informacije?

Informacije koje od vas tražimo pomažu nam da vam predložimo najbolje rješenje i napravimo ponudu prilagođenu vašim potrebama. Svi vaši osobni podaci su s nama sigurni i koristiti će se isključivo u gore spomenute svrhe.

Panoramska slika

Bez panoramske slike čeljusti ne možemo vam predložiti detaljnije rješenje i plan terapije. Možete se naručiti na besplatan prvi pregled u Smile studio gdje ćete dobiti plan terapije s financijskom ponudom.

Fotografije osmijeha

Da bi vam mogli predložiti rješenje i plan terapije za estetsku promjenu vaših zubi, potrebne su nam oštre fotografije vašeg sadašnjeg osmijeha iz dva kuta. Puno bi nam pomogle i fotografije vaših gornjih i donjih zubi (vidi primjer). Ili se možete naručiti na besplatan prvi pregled u Smile studio gdje ćete dobiti plan terapije s financijskom ponudom.