Zubni-implantati-zasto-je-marka-vazna

Zubni implantati – zašto je marka važna?

Zubni implantati nalaze se na tržištu već od 60-tih godina prošlog stoljeća, stoga više nisu nikakva novost. 60-ih godina, u počecima implantologije, stjecala su se neprocjenjiva iskustva kako bi danas ovakva vrsta terapije bila gotovo rutinska.

Bez obzira na to popriličan broj ljudi i dalje nije upoznat s detaljima implantološke terapije ili ima iskrivljenu ili potpuno pogrešnu sliku.

Međutim jedna je stvar sigurna. Marka implantata koji se ugrađuje, baza je kvalitetne terapije.

Renomirani proizvođači implantata

Samo nekoliko tvrtki na svijetu bavi se proizvodnjom implantanata od početaka, i zahvaljujući upravo tome danas su vodeći proizvođači sa velikim iskustvom iza sebe. No postoje i implantati koji nisu prošli nikakva istraživanja i čije tvrtke posluju samo s ciljem zarade.

Kompanije koje proizvode vrhunske implantate su:

  • Nobel Biocare
  • AstraTech
  • AlphaBio
  • BTI

 

Smile studio se može pohvaliti certifikacijama za ugradnju svih navedenih sistema.  Nobel Biocare kao jedan od najcjenjenijih implantoloških sistema dodijelio je ordinaciji certifikat “Recommended clinic for Nobel Biocare implants” (preporučena klinika za ugradnju Nobel Biocare implantata) već niz godina.

Zašto je važno znati brend implantata?

 Prije nego krenete s terapijom obavezno upitajte svog stomatologa koju vrstu implantata ugrađuje, jer razlike između proizvođača su velike, a vi sigurno ne želite platiti puno novaca za loš implantat koji ćete morati mijenjati nakon nekoliko godina, jer to nikako nije cilj terapije.

Renomirani proizvođači daju višegodišnju ili doživotnu garanciju na svoje proizvode, a najvažnije je da ste time vi sigurni da je novac i vrijeme koje ste izdvojili, potrošeno na vrhunski proizvod.

Zamislite to kao kad se raspitujete o marki automobila kojeg želite kupiti. Vjerojatno dobro znate razlike u kvaliteti između pojedinih proizvođača i na temelju omjera kvalitete, cijene i mogućnosti odlučujete se na kupnju.

Smile studio - Kvaliteta bez iznimke

U Smile studiu budite sigurni u vrhunsku kombinaciju proizvoda renomiranih brendova i stručnosti našeg osoblja, zbog čega će vaša terapija biti uspješnija a vi ćete bezbrižno uživati u svom novom osmijehu.

Obratite nam se ukoliko razmišljate o ugradnji jednog ili više implantata kako bi zajednički pronašli najbolje riješenje za vas.



Dr. Paravić prima rezervacije za zahvate početkom 2023. u Smile Studio ordinaciji.

Rezerviraj svoje besplatne konzultacije ili termin u razdoblju od 26. do 30. kolovoza već danas!