Zubni-implantati-zasto-je-marka-vazna

Zubni implantati – zašto je marka važna?

Zubni implantati su poznati već od 60-tih godina prošlog stoljeća. Onda su to bili počeci i stjecala su se neprocjenjiva iskustva da bi danas ovakva vrsta terapije bila gotovo rutinska. Bez obzira na to priličan broj ljudi i dalje nije upoznat s detaljima implantološke terapije te ima iskrivljenu ili potpuno pogrešnu sliku.

Kvaliteta zubnih implantata od presudne važnosti

Naravno, samo je par tvrtki na svijetu koje su počele baviti proizvodnjom implantata tako rano, no zahvaljujući tome danas su vodeći proizvođači, ali što je još bitnije imaju najveće znanje i iskustvo. Ovu činjenicu bih posebno naglasio te preporučio da svatko tko se odluči za ovu vrstu terapije obavezno pita svog stomatologa koju vrstu implantata on ugrađuje, jer to nije svejedno. Kao što se dobro raspitujete o marki automobila kojeg kupujete i dobro znate razlike u kvaliteti između pojedinih proizvođača, tako bi se trebali raspitati i o implantatu. Postoje implantati iza kojih stoje tvrtke koje, kao što sam već prije napomenuo, imaju ogromno znanje i iskustvo, no postoje na žalost i implantati koji nisu prošli nikakva istraživanja i čije tvrtke žude samo za brzom zaradom. Dakle upitajte svog stomatologa koje implantate koristi.

[vc_separator type=’small’ position=’center’ color=’#333333′ thickness=’2′ up=’10’ down=’10’]

Smile studio se može pohvaliti certifikacijama za ugradnju nekoliko implantoloških sistema. Iz ponude izdvajamo implantate s doživotnim jamstvom najpriznatijeg svjetskog proizvođača Nobel Biocare te implantante švedskih kompanija AstraTech i AlphaBio kao i implantate španjolskog proizvođača BTI.

Nobel Biocare kao jedan od najcjenjenijih implantoloških sistema dodijelio je ordinaciji certifikat “Recommended clinic for Nobel Biocare implants” (preporučena klinika za ugradnju Nobel Biocare implantata) već niz godina.

Preporučamo za čitanje: