Tražimo novog člana tima

 OSOBA ZA RAD NA RECEPCIJI

Smile Studio – Stomatološka ordinacija Dr. Tamara Kovačević Mikšić

Postani dio naše Smile obitelji i pridruži se našem uigranom timu! Osobnim pristupom kako prema svojim pacijetima tako i prema svojim zaposlenicima, posvećujemo svu potrebnu pažnju i vrijeme za odlične rezultate i uzajamno zadovoljstvo.

Smile studio je stomatološka ordinacija, koja postoji već 15 godina, vođena od strane dva iskusna doktora stomatologije, uz podršku vanjskih suradnika. Na taj način našim pacijentima pružamo sve potrebne usluge na jednom mjestu, od dječje preventive do usluga implantologije. Usluge pružamo za domaće i strane klijente.

Misija nam je da klijentima uz osobni pristup pružimo vrhunsku uslugu.
Upoznajte nas detaljnije na www.smilestudio.hr.

KAKAV TE POSAO ČEKA

Na tebi je da brineš o našim klijentima, da ih naručiš na vrijeme, uz koordinaciju narudžbi s liječnicima i dentalnim laboratorijem, podsjetiš ih kad trebaju doći, da se osjećaju ugodno dok su u čekaoni i da razviješ personalni odnos prema svim klijentima.

Posao uključuje i brigu o naplati usluga, evidenciji naplata, izdavanju računa, te polaganje dnevnog utrška, ukratko biti administrativna podrška liječnicima, da se oni mogu isključivo posvetiti dentalnom radu s klijentima.

ŠTO OD TEBE OČEKUJEMO

Nije nam važna tvoja stručna sprema niti godine iskustva, već tvoja izražena empatija za klijente, obzirom da se dobar broj ljudi boji zubara, odlične organizacijske sposobnosti, predanost poslu i odgovornost te određena doza prodajnih vještina.

Jako nam je bitno da se odlično služiš talijanskim jezikom u govoru i pismu.
Engleski bi trebao/la znati barem osnove.

ŠTO TI NUDIMO

– Ugovor na određeno s perspektivom stalnog radnog odnosa

– Rad u smjenama radnim danom od 8:00-21:00

– Stimulativnu i progresivnu plaću koja isključivo ovisi o tvom angažmanu i uspjehu, uz garanciju fiksnih primanja

– Besplatnu stručnu edukaciju (o uslugama, alatima, …)

Prijave sa životopisom slati na posao.smilestudio@gmail.com najkasnije do 07.03.2020.Dr. Paravić prima rezervacije za zahvate početkom 2023. u Smile Studio ordinaciji.

Rezerviraj svoje besplatne konzultacije ili termin u razdoblju od 26. do 30. kolovoza već danas!