STOMATOLOŠKA ORDINACIJA
RIJEKA

STOMATOLOŠKA ORDINACIJA
SMILE STUDIO

Vaš partner za zdrav i blistav osmijeh

Stomatološka ordinacija Smile Studio u Rijeci je više od samo stomatološke ordinacije ili zubara – to je obiteljski posao temeljen na stručnom znanju, dugogodišnjem iskustvu i naprednoj tehnologiji u polju stomatologije. Kao što ni pacijent nikada nije samo stomatološki problem koji traži rješenje, isto tako shvaćamo da je svaki posjetitelj naše stomatološke ordinacije individualac sa svojim željama, očekivanjima i strahovima, koji želi uživati u životu sa samopouzdanjem i širokim osmijehom.

U stomatološkoj ordinaciji Smile Studio, ne pružamo samo vrhunsku dentalnu njegu. Nudimo našu energiju, vrijeme, pažnju i srce u svakom posjetu. Naš stručni tim zubara posvećen je pružanju personalizirane njege kako bismo osigurali da svaki posjet bude ugodan i bez stresa. Pružamo svu neophodnu njegu za vaš osmijeh, koristeći se najnovijim tehnologijama u dentalnoj medicini.

Budući da smo posvećeni brizi za vaše oralno zdravlje, naša stomatološka ordinacija je idealno mjesto za sve vaše stomatološke potrebe. Trebate stomatologa u Rijeci? Posjetite nas i osigurajte svoju besplatnu konzultaciju!

Kompletna stomatološka
njega

Tretmani za sve vaše dentalne potrebe

Zubar Rijeka - Napuknuti zub

Nedostaje vam jedan, nekoliko ili svi zubi?

Najnovije tehnologije omogućuju nam da vam nadomjestimo sve nedostajuće zube fiksnim krunicama i mostovima od suvremenih materijala koji se svojim izgledom, funkcionalnošću i osjećajem koji pružaju, ni po čemu ne razlikuju od zdravih prirodnih zuba. Protetski radovi mogu se fiksirati na postojeće zube ili na implantate koje naši stručnjaci ugrađuju u kratkom i bezbolnom postupku. Implantate potrebne za nadomjestak svih zubi (po 4 na gornjoj i donjoj čeljusti) kao i privremeni most ugrađujemo u istom danu tako da ćete odmah imati sve zube. Zubar odnosno stomatolog je doktor koji će vam pomoći. Saznajte više o zubnim implantatima…

Zubi su vam zdravi, ali se sramite svog osmijeha?

ESTETSKA STOMATOLOGIJA

Savršen osmijeh i samopouzdanje koje on donosi mogu biti velika prednost u poslovnom i osobnom društvenom životu. No ako i niste bili jedan od sretnika koji su naslijedili lijepe, ravne, bijele zube ne znači da trebate odustati od želje za savršenim osmijehom. Smile studio je stomatološka ordinacija u Rijeci koja uz suvremenu estetsku stomatologiju pruža razne mogućnosti – postavljanje ljuskica ili izbjeljivanje zubi u Smile studiu je brzo, bezbolno i povoljno, a zamjenom starih amalgamskih ispuna novim kompozitnim ispunima ne „popravljate“ samo osmijeh nego i zdravlje. Naš tim zubara, odnosno stomatologa vam stoji na raspolaganju. Saznajte više o estetskoj stomatologiji…

Pouzdano znate da vam je zubno meso zdravo?

Naš najveći cilj uvijek je maksimalna zaštita i očuvanje vaših prirodnih zuba. Zato će naš liječnički tim stomatologa učiniti sve, od skidanja zubnog kamenca i preventivnih pregleda do složenih kirurških zahvata i liječenja paradontoze. Ne zaboravite da je zdravlje vaših zuba, zubnog mesa i kostiju preduvjet za uspješnost svih ostalih implantoloških i protetskih tretmana. Paradontologija se bavi dijagnostikom, prevencijom i liječenjem bolesti potpornih struktura zuba, kao što su desni i kosti koje drže zube na mjestu.

Preventivne mjere poput redovitih pregleda i profesionalnog čišćenja zuba ključne su za sprječavanje bolesti desni. Saznajte više o paradontoloziji…

Ortodont, stomatolog i zubar

Imate nepravilne
zube?

Nepravilni zubi često nisu samo estetski već i funkcionalan problem jer uravnotežen zagriz smanjuje rizik od pojave mnogih stomatoloških problema i bolesti. U našoj stomatološkoj ordiniciji možete obaviti kompletnu ortodontsku dijagnostiku i terapiju od prvih ortodontskih pregleda i praćenja djece do terapije fiksnim ortodontskim sustavima (aparatićima) za adolescente i odrasle pacijente. Više o ortodonciji…

Stomatologija Rijeka Prevencija-i-lijecenje

Sanjate o glatkoj koži bez bora?

Bore nisu samo estetski problem već mogu utjecati i na vaše samopouzdanje i cjelokupni izgled. U našoj ordinaciji nudimo kompletnu dijagnostiku i tretmane izgladivanja bora hijaluronskim filerima. Hijaluronski fileri su siguran i učinkovit način za smanjenje bora i vraćanje mladolikog izgleda vašoj koži. Naši stručnjaci koriste najnovije tehnike kako bi vam osigurali prirodne rezultate, bilo da se radi o tretmanima za smanjenje bora na čelu, oko očiju ili usana. Više o izgladivanju bora….

Stomatoloska ordinacija Rjesenje za hrkanje u Rijeka

Umorni ste i nervozni zbog nemirnog sna?

Kad ne spavamo dobro, osim što postajemo sve umorniji i razdražljiviji, dugoročno štetimo svome zdravlju. Malena i praktična Silensor udlaga koju u jednom danu izrađujemo po vašoj mjeri zauvijek će riješiti problem hrkanja i apneje – prekida disanja koje je uzrok nemirnom snu. A i vaš će partner spavati bolje i ugodnije. Više o rješenju za hrkanje…

UPOZNAJTE NAŠ TIM

ZAŠTO ODABRATI STOMATOLOŠKU ORDINACIJU
SMILE STUDIO?

Stručnost, vrhunska njega i individualni pristup

Osobni pristup svakom pacijentu
Svakom pacijentu posvećujemo svu potrebnu pažnju kako bi u potpunosti razumjeli želje vezane za budući novi osmijeh. Smatramo da se samo na ovaj način mogu pravilno donositi dijagnoze i imati fokus na plan stomatološke terapije. Također, svakom pacijentu posvećujemo dovoljno vremena kako bismo mu objasnili što ćemo, kako i zašto raditi . Naš cilj je pronaći rješenje koje je optimalno za svakog pacijenta.

Vrhunske recenzije korisnika
Naš pristup je prepoznat i cijenjen od strane naših pacijenata. S ponosom ističemo da imamo vrhunske recenzije korisnika koji su zadovoljni našim uslugama. Pacijenti često hvale našu stručnost, pažljivost i posvećenost detaljima. Njihova povratna informacija i zadovoljstvo najbolji su pokazatelji uspješnosti našeg rada i motivacija da nastavimo pružati vrhunsku stomatološku skrb.

Tim stručnjaka i vrhunska tehnologija
Svaki stomatolog u našem timu opredijelio se za specijalizaciju u jednom ili najviše dva područja stomatologije, što znači da će vaše probleme uvijek rješavati najkvalificiraniji liječnik. To je ujedno i razlog zašto smo u mogućnosti rješavati i najsloženije slučajeve, a najmodernija tehnologija i oprema pomaže nam da to činimo na bolji, brži i lakši način.

Bezbolno i antistresno iskustvo
Svi znamo da odlazak stomatologu može biti stresno iskustvo pa smo poduzeli sve da to ne bude tako. Ordinacija Smile studia dizajnirana je na način da vas maksimalno opusti.
Osobnim pristupom, bojama, glazbom i mirnom atmosferom nastojimo ugoditi svim vašim čulima. Želimo naglasiti da prilikom svih naših zahvata upotrebljavamo anesteziju što jamči potpuno bezbolne postupke

Prevencija je bolja od liječenja
Svi postupci koji se obavljaju uvijek imaju za cilj prevenciju, maksimalnu zaštitu i očuvanje vaših prirodnih zubi. Veliku pažnju posvećujemo edukaciji pacijenata kako bismo im pomogli u postizanju i održavanju zdravlja usne šupljine.

ŠTO KAŽU NAŠI PACIJENTI

Iskustva i recenzije zadovoljnih pacijenata

ČESTA PITANJA

Sve što trebate znati o našim uslugama i tretmanima

Smile Studio nudi stručan tim stomatologa s dugogodišnjim iskustvom i koristi najsuvremeniju tehnologiju kako bi osigurali vrhunsku dentalnu njegu. Naš individualni pristup svakom pacijentu jamči najbolje rezultate i zadovoljstvo. Želite više informacija? Saznajte Zašto Smile Studio na ovom linku.

Prilikom odabira stručnjaka, važno je uzeti u obzir njihovu specijalizaciju, iskustvo i pristup pacijentima. U Smile Studio, naš tim pokriva širok spektar dentalnih usluga, omogućujući vam da na jednom mjestu pronađete sve što vam je potrebno za zdrav osmijeh.

Tijekom prvog posjeta, naš stomatolog će izvršiti detaljan pregled vaših zuba, desni i usne šupljine. Nakon toga, zajedno ćemo izraditi personalizirani plan liječenja koji najbolje odgovara vašim potrebama. Javite nam se i rezervirajte svoj besplatan prvi pregled.

Smile Studio nudi usluge opće stomatologije, estetske stomatologije, implantologije, parodontologije, ortodoncije i liječenja hrkanja. Naš cilj je pružiti kompletnu dentalnu njegu za cijelu obitelj.

Stomatolog i zubar su sinonimi koji označavaju stručnjaka za opću dentalnu njegu, uključujući prevenciju, dijagnostiku i liječenje bolesti zuba i usne šupljine. Ortodont je specijalist koji se bavi ispravljanjem nepravilnosti zuba i čeljusti, često pomoću aparatića za zube. Trebate više informacija? Pročitaje nas članak Zubar, stomatolog ili ortodont – koga trebam?

Zubni implantati su trajno rješenje za nedostatak zuba, vraćajući funkcionalnost i prirodan izgled vašeg osmijeha. Oni poboljšavaju vašu oralnu higijenu i samopouzdanje, pružajući stabilnu osnovu za krunice i mostove.

Redoviti posjeti parodontologu pomažu u prevenciji i liječenju bolesti desni, što može spriječiti gubitak zuba i druge ozbiljne zdravstvene probleme. Parodontologija osigurava zdravlje desni i potpornu strukturu vaših zuba. Više informacija možete pronaći na našoj stranici Parodontologija.

Naša estetska stomatologija uključuje tretmane kao što su izbjeljivanje zuba, ljuskice, krunice i estetski ispun. Cilj nam je poboljšati izgled vaših zuba i osmijeha, pružajući vam ljepši i prirodniji izgled.

Naši pacijenti često hvale stručnost i ljubaznost našeg tima, te visoku kvalitetu pruženih usluga. Mnogi ističu kako se osjećaju ugodno i sigurno tijekom svakog posjeta, te su zadovoljni rezultatima i pažnjom koju dobivaju. Uvjerite se i sami!

POŠALJITE UPIT ILI NAS NAZOVITE NA +385 (0)51 678 678 ILI 678 679

Dr. Paravić prima rezervacije za zahvate početkom 2023. u Smile Studio ordinaciji.

Rezerviraj svoje besplatne konzultacije ili termin u razdoblju od 21. do 24. svibnja već danas!